Club de Futbol Cubelles

NOTÍCIES

CF CUBELLES PRESENTA EL SEU NOU ESCUT

02-03-2019
Ja tenim nou escut i nova imatge corporativa

En un emotiu acte institucional celebrat a la seu social de l'Ajuntament, el CF Cubelles ha presentat el seu nou escut i la nova imatge corporativa de l'entitat, a més del lema «el teu club per sempre».

L'acte va ser apadrinat pel que va ser jugador del FC Barcelona, ​​Rafael Zuviría, que va destacar «la bona feina que s'està realitzant en el Cubelles en tots els àmbits». També van assistir l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, el regidor d'esports, Narcís Pineda, i el directiu de la Federació Catalana de Futbol, ​​Manel Durán.

L'acte va ser presentat pel president del Club,Toni López Herrero, i l'exposició del projecte va anar a càrrec d’en Manuel Vera, vicepresident de relacions institucionals de l'Entitat.

Amb el disseny del nou escut i de la nova imatge corporativa, el Club vol renovar-se, adaptar-se als nous temps i donar una imatge de modernitat, amb l'objectiu d'establir els fonaments que permetin créixer l’Entitat amb una base sòlida i de manera sostenible.

A més de jugadors, entrenadors i coordinadors del Club, a la Seu Social de l'Ajuntament es van acostar també socis, pares i públic en general, que no van voler perdre detall de l'acte de presentació del nou escut.