Club de Futbol Cubelles

NOTÍCIES

LLANÇATS!

06-02-2019
Set de set i tres nous punts per mantenir-se al capdavant de la classificació

L'Amateur es va imposar al Riudebitlles (3-1) el passat cap de setmana i va sumar tres nous punts en la lluita per l'ascens. D'aquesta manera, el quadre que entrena Xavi Vilagut va aconseguir la seva setena victòria consecutiva i no dóna marge als seus rivals directes, Òdena, Olivella i Moja, que també van guanyar els seus respectius partits.
Se sabia que el partit no seria fàcil. El Riudebitlles, vuitè a la taula, té una plantilla de molta qualitat i gol. I així va ser. Malgrat que el Cubelles es va posar 2-0 molt aviat després dels gols de Jose Pardo (7 ') i Francesc (18'), el conjunt visitant va retallar distàncies poc després (25 '). El partit es va obrir, el Cubelles va perdre el control i el Riudebitlles va oferir els seus millors minuts de futbol, tot i que no va gaudir d’ocasions clares.

Després del descans, el Cubelles va recuperar el control del matx i la possessió de la pilota. Després de diversos apropaments a l'àrea visitant, va arribar el penal que transformaria Francesc i que pràcticament sentenciava el partit. El Riudebitlles ho va intentar, però el Cubelles no va perdre el lloc i va poder ampliar el marcador després de diversos contraatacs que no es van materialitzar.

A falta de vuit minuts per a la conclusió, Capa va veure la segona targeta groga i el Cubelles va acabar el partit en inferioritat numèrica. Però fins i tot en aquesta situació, el Amateur amb prou feines va concedir marge al Riudebitlles perquè arribés clarament l'àrea de Revilla.

Es manté líder del grup 12 de Tercera Catalana el Cubelles (51), seguit d'Òdena (48), Olivella (46) i Moja (43). El proper dissabte 9 de febrer a les 17 h, l'Amateur es desplaça a La Múnia.